Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τι έγινε με την καθηγήτρια που έπιασε τον υιό Σαμαρά να αντιγράφει;

Η δημοσιότητα φαίνεται πως έχει προκαλέσει εμπλοκή στην υπόθεση της εκπαιδευτικού που έπιασε τον γιο του Α. Σαμαρά να αντιγράφει και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Κολεγίου Αθηνών, πρόεδρος του οποίου είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού ότι η συνεργασία της με το σχολείο θα διακοπεί. 

Την αναβολή της έκδοσης της απόφασης για την εκπαιδευτικό, Ευφροσύνη Μπουλούτα, ανακοίνωσε το ΚΥΣΔΕ (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Αιτιολόγησε αυτή την απόφαση λέγοντας ότι επιθυμεί την μελέτη των εγγράφων και των δυο πλευρών. Σημειώνεται ότι η Ευ. Μπουλούτα είχε παραπεμφθεί από τη διοίκηση του Κολεγίου Αθηνών, που ζητούσε την απόλυσή της, αφότου έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει.
Η ΟΙΕΛΕ, τα μέλη της οποίας είχαν απομακρυνθεί από την επίμαχη συνεδρίαση, με επιστολή της ζήτησε από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, «να παρέμβει άμεσα και να αντικαταστήσει τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ που, τόσο με την αποβολή των εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ, όσο και με την ανοχή τους στις ύβρεις νομικών εκπροσώπων του Κολλεγίου εναντίον του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, απέδειξαν την ακραία μονομέρειά τους υπέρ της εργοδοτικής πλευράς».
Ενημέρωσε, επίσης, για τα πρωτοφανή τεκταινόμενα στο ΚΥΣΔΕ τους εκπροσώπους Παιδείας των κομμάτων, ενώ έκανε λόγο για «εμπαιγμό της κοινωνίας». Αίτηση εξαίρεσης των διορισμένων μελών του ΚΥΣΔΕ έχει καταθέσει και η εκπαιδευτικός.
arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: