Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Συγκρούστηκαν μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο - Τραυματίσθηκε μια γυναίκα! Καταδίωξη ληστών στην Ηλιούπολη!.

- Συναγερμός και πάλι στην αστυνομία
- Αυτή τη φορά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν κλέφτες στην περιοχή της Ηλιούπολης
- Μπήκαν ανάποδα σε μονόδρομο και συγκρούστηκαν μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο
- Η περίπτωση μοιάζει με εκεινη της καταδίωξης στο Φάληρο
 Όλα ξεκίνησαν από τηλεφώνημα για διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ηλιούπολης. ΄Όπως και πριν λίγα 24ωρα στην περιοχή του Πειραιά οι δράστες είχαν βάλει στο στόχαστρο μονοκατοικίες κοντά στη συμβολή των οδών Θράκης και Δωδεκανήσου.

Στο σημείο έφτασαν δύο ομάδες της ΔΙΑΣ και αμέσως εντόπισαν ένα μπλε αυτοκίνητο τύπου Golf να κινείται ύποπτα.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο όμως ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.
Μερικά μέτρα πιο κάτω όμως ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο των δραστών μπήκε αντίθετα σε μονόδρομο και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου και χρειάστηκε να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.
Λόγω της σύγκρουσης το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες βγήκαν και προσπάθησαν να το σκάσουν με τα πόδια αλλά οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τους συλλάβουν. Μάλιστα, αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους 3 από τους 4 επιβαίνοντες, όμως λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν και τον τέταρτο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα του αυτοκινήτου αντιστοιχεί σε κλεμμένο όχημα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και έτσι τώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι οι ίδιοι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς στο Νέο Φάληρο.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: