Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κράξιμο του Θεοχάρη, στη ΔΟΥ Γλυφάδας που πήγε για...έφοδο .

Τα… άκουσε ο Θεοχάρης σε αιφνιδιαστική έφοδο που έκανε στην εφορία Γλυφάδας πριν λίγο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων επισκέφθηκε την εφορία, όπου χθες βρέθηκε μια χειροβομβίδα και επιθεώρησε τους χώρους.
Όταν έφτασε στο ισόγειο στο Μητρώο, όπου υπήρχε ουρά άνω των 50 – 60 ατόμων, ο κ. Θεοχάρης βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των φορολογουμένων και αποχώρησε. 
Σημειώνεται ότι στα μητρώα των εφοριών παρατηρούνται μεγάλες ουρές, καθώς η γενική γραμματεία αποφάσισε να καταργήσει τους παλιούς κωδικούς που είχαν 100.000 φορολογούμενοι για το TAXIS και τους υποχρεώνει να λάβουν νέους.
Στο μεταξύ ειδική εφαρμογή “παλαιού χρήστη” του taxisnet ενεργοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (πιέστε εδώ για μετάβαση), προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην παραλαβή των κλειδάριθμων.
Με την εισαγωγή του ΑΦΜ ο φορολογούμενος μπορεί να δει αν είναι παλαιός χρήστης και κατά συνέπεια χρειάζεται νέο κλειδάριθμο ή αν είναι κάτοχος νέων κωδικών οπότε δεν χρειάζεται να προμηθευτεί νέο.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την προθεσμία κλειδάριθμου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.
http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: