Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

κ. Παπουτσή : Ειναι ζήτημα χρόνου να υπάρξουν θύματα

και όμως... όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία

Δεν έφθανε η μεγάλη ένταση που υπάρχει στην Κερατέα με τις συμπλοκές ΜΑΤ και κατοίκων, ήρθε και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών ενός αστυνομικού με πολιτικά που απειλεί κατοίκους με όπλο, για να αναστατώσει κυριολεκτικά τη κοινή γνώμη στην Κερατέα.

Σε αποκλειστικό βίντεο του Star από την ιστοσελίδα antixyta.blogspot.com, η οποία ανήκει σε κατοίκους που «μάχονται» κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή, διακρίνεται στις χθεσινές αναταραχές ένας άνδρας που σημαδεύει με το όπλο του εναντίον κάποιων ανθρώπων που δεν διακρίνονται!



Σύμφωνα με τους ίδιους, ο συγκεκριμένος «πιστολέρο» είναι αστυνομικός με πολιτικά και δε δίστασε να απειλήσει πολίτες στρέφοντας το όπλο εναντίον τους, έξω μάλιστα από το σπίτι τους!

Ο εν λόγω «ασφαλίτης» -όπως τον χαρακτηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες- συμμετείχε στην χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια των προηγούμενων ημερών.

Όπως μπορεί να δει κανείς από το βίντεο, η ένταση στο χώρο είναι μεγάλη και ο άνδρας φαίνεται να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σημαδεύοντας εναντίον ενός μικρού πλήθους ανθρώπων με το όπλο του! την ίδια ώρα, κάποιος άλλος (πιθανόν συνάδελφος του;) προσπαθεί να τον συγκρατήσει για να προλάβει τα χειρότερα, ενώ στους γύρω δρόμους λαμβάνουν χώρα οδομαχίες μεταξύ των κατοίκων και ΜΑΤ που θυμίζουν εμπόλεμη κατάσταση...!

Όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος, το σοκαριστικό βίντεο θα αποσταλεί στα γραφεία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο «πιστολέρο» αστυνομικός και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Το ίδιο βράδυ, οι συγκρούσεις στο κέντρο της πόλης ήταν πρωτοφανείς. Τα ΜΑΤ είχαν κάνει κανονική απόβαση στην Κερατέα και έπνιξαν στα χημικά τους κατοίκους. Από το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης φαίνεται και η σύλληψη ενός ατόμου με εξαιρετική βιαιότητα...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: