Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Απεργία ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν ΟΣΕ - Προαστιακός

Με προβλήματα θα διεξαχθούν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα τρένα την Δευτέρα (5/3) και την Τρίτη (6/3) λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
Συγκεκριμένα, για την 5 Μαρτίου, η ΠΟΣ αποφάσισε την υλοποίηση τριών τρίωρων στάσεων εργασίας κατά τις ώρες 05:00 – 08:00, 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.

Ήδη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι στα διαστήματα των στάσεων εργασίας θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρείας.
Ωστόσο, την Τρίτη 6 Μαρτίου, ημέρα για την οποία έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα δρομολόγια των τρένων που θα εκτελεστούν, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.
Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη (6/3) εκπνέει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).
Η ΠΟΣ διαμαρτύρεται για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, η οποία ακολουθεί την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ιταλικό δημόσιο. «Η εκποίηση του εθνικού πλούτου συνεχίζεται καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν το ξεπούλημα του Σιδηροδρόμου. Μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ένα ακόμα θύμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων στο σιδηρόδρομο είναι και η ΕΕΣΣΤΥ» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΣ.
.newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: