Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ο Γκιουλέκας υπερασπίζεται το παρακράτος ρουσφετιών της ΝΔ στον «ιδιωτικό» ΟΑΣΘ

Το κομματικό κράτος που είχε εγκαθιδρύσει η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον ΟΑΣΘ αποκάλυψαν έγγραφα του Κώστα Γκιουλέκα, που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Τα σημειώματα με τα οποία ζητούσε την πρόσληψη "γαλάζιων παιδιών" το 2009, από τον τότε "ιδιωτικό" ΟΑΣΘ, είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά. 

«Αγαπητέ Πρόεδρε, Σας αποστέλλω τα ονόματα των ενδιαφερομένων και θα παρακαλούσα θερμά για τις δικές σας ενέργειες», γράφει το σημείωμα του Τομεάρχη  Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας - Θράκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.  
Η απάντηση του Κώστα Γκιουλέκα στο Twitter, σοκάρει καθώς υπερασπίζεται την πρακτική ρουσφετιών στον αμαρτωλό ΟΑΣΘ, την οποία πρακτική είναι γνωστό πως ακολουθούσαν και πολλοί άλλοι βουλευτές Θεσσαλονίκης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, . 
"Ενοχοποιούν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανέργους συμπολίτες μας για εύρεση εργασίας σε έναν ιδιωτικό οργανισμό, όπως ήταν ο ΟΑΣΘ πριν λίγο καιρό, και την εξισώνουν με την κομματικοποίηση, την οποία επιχειρούν να κάνουν στον, ήδη, κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ", έγραψε ο Τομεάρχης της ΝΔ, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.
.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: