Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Έως τις 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για μετεγγραφές αδελφών

Από σήμερα (Πέμπτη) έως και την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, τα αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές των Πανεπιστημίων και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it.minedu.gov.gr/.
Προκειμένου να υποβάλλουν την αίτηση τους, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 12.00 την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας.
«Η κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις. Η δέσμευση του Υπουργού Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου υλοποιήθηκε με την ψήφιση της διάταξης για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών που περιλαμβάνεται στον νόμο για την Ιδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Καμία οικογένεια δεν θα συντηρεί δύο επιπλέον σπίτια λόγω σπουδών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ.
 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: