Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δήμος Παλλήνης : Δελτίο Τύπου για την Ώρα της Γης

«ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ & ΛΥΚΕΙΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Εμείς συμμετέχουμε! Εσείς?...

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σαββατο 26 Μαρτιου 2011
8:30 – 9:30 μμ : Συγκέντρωση στον προαστιακό σταθμό Παλλήνης (επί της Λεωφ. Μαραθώνος)
Ακολουθεί νεανική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γηπέδου Παλλήνης.

O Δήμος Παλλήνης και τα Λύκεια - Γυμνάσια των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς αγκαλιάζοντας και συμμετέχοντας ενεργά στην Δράση του WWF «Η Ωρα της Γης». Μια συμβολική πρωτοβουλία με ουσιώδη όμως σημασία που θυμίζει στον κάθε ένα από μας την προσωπική και συλλογική του ευθύνη για τις κλιματικές αλλαγές και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις 26 Μαρτίου και ώρα 20:30 σας καλούμε να λάβετε μέρος στη δημιουργία μίας ανθρώπινης αλυσίδας, που θα ξεκινήσει μπροστά από τον σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Παλλήνης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, με κατεύθυνση το κλειστό γήπεδο της Παλλήνης όπου θα ακολουθήσει νεανική εκδήλωση με live μουσική και dj party από τους μαθητές.

Η κάθε μικρή μας κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά.

Για την ουσιαστικότερη συμμετοχή του ο Δήμος προβαίνει σε μία ακόμη σειρά άλλων ενεργειών:

1. Ανάρτηση στο Portal του Δήμου Παλλήνης http://www.pallini.gr/ , banner της Δράσης «Ώρα της Γης» το οποίο ενημερώνει τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου σχετικά, και τους «δρομολογεί» στην κεντρική σελίδα της Δράσης www.earthhour.org/greece

2. Εκτύπωση και ανάρτηση αφισών ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας σε σημαντικά δημόσια σημεία (Δημαρχείο, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αθλητικά και Πολιτιστικά Κέντρα, πλατείες, πίνακες ανακοινώσεων).

3. Αποστολή ενημερωτικής επιστολής σχετικά με την Δράση «Ώρα της Γης» σε όλα τα σχολεία, πολιτιστικούς και Αθλητικούς φορείς, εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις.

4. Τέλος, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας προγραμματίζει τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για μία ώρα από την 20:30 έως την 21:30 της 26ης Μαρτίου 2011, στις πλατείες, στα δημοτικά κτίρια και άλλα σημαντικά σημεία δημοσίου ενδιαφέροντος της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθανάσιος Ζούτσος

Γραφείο Τύπου
210 66 04 637

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: